Dames salon

Je kan bij ons terecht voor alle behandelingen. Knippen, modelleren, permanent, haarverlenging/opvulling en kleuren.

Kleuren is maatwerk, we werken met geschoolde en gecertificeerde kleurspecialisten die op de hoogte zijn van de laatste nieuwe technieken en trends.

Wil je een exclusieve kleuring, dan maken we van tevoren altijd een werkplan met prijsindicatie .

Wat is je wens en wat is mogelijk.

We gaan altijd voor kwaliteit behoud van het haar. We werken met de beste producten zodat het maximale resultaat wordt bereikt en het haar optimaal wordt beschermd. Je nieuwe kleur moet natuurlijk ook mooi glanzen .

Welke behandeling past bij jou? Hieronder een kleine uitleg van de producten/behandelingen

Boek online

Maak online gemakkelijk een afspraak en kom snel langs

We hebben
XX
Jaar
Ervaring

COLOR TONING - Kleurspoeling


Ammoniavrije kleurbehandeling die het haar repareert tijdens het kleuren. Perfect voor jou, als je jouw natuurlijke kleur wilt verbeteren op een milde manier of als je voor het eerst je haar kleurt en hier niet aan vast wilt zitten. De houdbaarheid is ongeveer 6/10 wasbeurten indien gewassen met een milde kleurshampoo.

COLOR BALANCING


Een perfect egale kleur intensiteit van aanzet tot punten tot 100% grijsdekking. Perfect voor jou als je een kleuring wilt van aanzet tot punt, de grijze uitgroei wilt dekken en de punten wilt opfrissen.

TOPCHIC verf

Rijke diepe lang houdbare kleur tot 100% grijs dekking. Perfect voor jou als je grijs haar of een zichtbare uitgroei hebt.

BLONDEREN /ONTKLEUREN/FOILING

We gebruiken uitsluitend ontkleuringsproducten met BOND PRO, dat zorgt voor bescherming en versterkt de vezels in t haar

ELUMEN

Ammoniavrije niet-oxydatieve intensieve haarkleur die beschadigde gedeeltes in het haar opvult. Perfect voor jou als je een intense kleur wilt die de haarstructuur verbetert tijdens het kleuren of als je huid gevoelig is.

merken waar we mee werken

Bij Shear Barber & Hair, werken we met erkende en vertrouwde merken. 

X